Friday, 4 January 2019

Salam Tahun Baru 2019

i masih menggunakan nombor yang sama iaitu

0 1 1 - 1 1 5 6 . 0 9 0 2


tak ada nombor lain, tak ada agen

cuma banyak wujudnya scammer yang menyamar jadi i
sebagai contoh
page i ialah : Pil Gugur Kandungan Ori & Murah
dan si penyamar ni Pil Gugur Kandungan Murah & Ori

sebagai seorang scammer,
mereka ini ada bermacam2 taktik dan teknik nak songlap dan menipu duit orang yang sedang dalam kesusahan serta susah hati

sungguh jahat nya kau.. hati tu jangan lah hitam sangat
apa kata jadi kawan i? i is okay tau :)

untuk pembeli,
hati-hati lah ya
jangan happy sangat bila dapat diskaun and murah2 abah dia

dah kena tipu lepas tu msg i nak beli pil gugur bayar ansur2
memang tak dapat lah :p


dugaan tahun baru ni,
page FB i dah kena ban
tengah buat rayuan dengan Mark Zubek tu nak balik page i ni :(

Thursday, 4 October 2018

Pil Gugur Kandungan Ori dan Murah

Pil Original
Sy tak jual ubat tiruan
Tak nak ambil risiko
Walaupun bukan rahim perut sy,

Tapi
Sy tak nak susahkan orang yang sedang susah

Jadi pil sy, pil original.
Tak perlu awk nak susah hati fikir sy scammer atau nak kelepet duit awk.

Sy akan guide awk cara nak guna ubat tu nanti.

COD area KL
Jauh sy PosLaju / Skynet

WhatsApp : 011-11560902
www.wasap.my/601111560902www.wasap.my/601111560902

Sunday, 5 August 2018

Pil Gugur Kandungan & Ubat Cuci Rahim
Original dan Murah

COD Klang Valley & Kuala Lumpur
Luar Kawasan boleh Pos Laju / Skynet
whatsApp : +6011-11560902
www.wasapmy/601111560902

#ubatgugur #ubatgugurkandungan #pilgugurkandungan #ubatcucirahim #ubatcuci #pilcucirahim #abortion #cytotec #cytolog #misoprostol #pilperancang #ubatcinagugurkandungan #seks #hamil #belumnikah #mengandungluarnikah #taknakanak #belumsedia #ubatgugurcheras #ubatgugurampang #pilgugur2018 #gugurjanin #keguguran #janin #cytotecmurah

Pil Cuci Rahim & Pil Gugur Kandungan


Original Misoprostol, Cytotec, Cytolog & Mifepristone

whatsApp : 011 - 1156 0902

www.wasap.my/601111560902

hi girls
Pil ini membantu dalam mencuci kehamilan/keguguran untuk 20  minggu ke bawah.
100% berkesan dan selamat digunakan. Pil ini dari jenis Cytotec / Cytolog Misoprostol 200mcg.

Cara pengambilan hendaklah bersesuaian dengan usia kehamilan.
Pil ini amat popular digunakan di seluruh dunia bagi membuat pengguguran sendiri.

Ramai yang telah berjaya dan masalah mereka telah selesai setelah membeli dari saya.
Hanya ikut aturan makan yang diberikan dan masalah anda akan selesai.

Pil ini dijual kepada mereka yang benar2 memerlukan.

Cakap banyak tak guna, nak Google2 lagi cuma buang masa.
Laju-Laju WhatsApp sy di 011-11560902
www.wasap.my/601111560902